Naše usluge

FULL SERVIS
Marketing Agencija

Web dizajn i razvoj web stranica

Izrada modernih i funkcionalnih web stranica, optimiziranih za pretraživače, koje su prilagođene mobilnim uređajima i sastavljene prema zahtjevima klijenata.

Digitalizacija kompanije

Kreiranje profesionalnih e-mail adresa, upravljanje projektima i zadacima putem softvera, automatizaciju procesa, korištenje cloud servisa za pohranu podataka i aplikacija, korištenje društvenih mreža za promociju proizvoda i usluga te korištenje digitalnih alata za analizu podataka i dobivanje uvida u poslovanje.

SEO optimizacija

Optimizacija sadržaja i struktura web stranica za pretraživače kako bi se postigla
veća vidljivost i rangiranje
na tražilicama.

Grafički dizajn

Kreiranje vizualnog identiteta koji obuhvaća izradu logotipa, posjetnica, flajera, brošura, plakata i drugih marketinških materijala.

Premium aplikacije

Instalacija modernih termin planera za klijente. Povezivanje planera sa Google kalendarom, online plaćanjem i mnoštvo drugih pogodnosti, kao i integracija sistema za izdavanje faktura i praćenje troškova vaše kompanije. Digitalizujemo vaše procese u najkraćem roku i na moderan način

Društvene mreže

Upravljanje društvenim mrežama, stvaranje sadržaja i strategija za postizanje veće vidljivosti i interakcije na mrežama.

Digitalni marketing

Planiranje i provedba strategija digitalnog marketinga koje uključuju SEO, PPC oglašavanje, društvene mreže, e-poštu i analizu web stranica.

Kreiranje video i foto sadržaja

Prije nego što započnemo stvaranje video sadržaja, prvo detaljno analiziramo cilj koji klijent želi postići i kakve su njegove poslovne potrebe. Uspostavimo jasne ciljeve za vašu video kampanju, kao što su povećanje svijesti o robnoj marki, generiranje prodaje ili povećanje angažmana publike

Plaćene kampanje

Platforme koje su najučinkovitije za postizanje ciljeva vaše kampanje. To može uključivati društvene mreže, Google Ads, e-poštu ili druge digitalne kanale.

Savjeti i konsultacije