01. Izrada web stranice

Kreiranje web stranice za klijenta AS Nostro bilo je izazovno, ali i jako zanimljivo iskustvo za naš tim u marketing agenciji MDigital. Cilj je bio stvoriti modernu i preglednu web stranicu koja će predstavljati klijentovu kompaniju na najbolji mogući način.

Prvi korak bio je upoznavanje s klijentom i njihovim poslovanjem. Tako smo saznali da se AS Nostro bavi uvozom i distribucijom medicinske opreme i pomagala u Bosni i Hercegovini.Zatim smo zajedno s klijentom definirali glavne ciljeve web stranice i ključne elemente koje bi trebala sadržavati. Osim toga, razgovarali smo o bojama, fontovima i vizualnim elementima koji bi se najbolje uklopili u klijentovu brand strategiju.

Nakon toga, naš tim je krenuo u izradu dizajna web stranice. Fokusirali smo se na minimalistički i moderan dizajn, koji će biti jednostavan za navigaciju i prilagođen korisnicima.Kada smo definirali izgled stranice, prešli smo na razvoj i programiranje. Korištenjem najnovijih tehnologija, stvorili smo responsivnu web stranicu koja se prilagođava različitim uređajima i veličinama ekrana.