O nama

Web dizajn i brending
Za vaš uspjeh na tržištu

Pomažemo klijentima da u potpunosti digitalizuju poslovanje i postanu prepoznatljivi na svim digitalnim platformama i mrežama.

MDigital je mlada web dizajn i marketing agencija osnovana 2022. godine u Bosni i Hercegovini. Naša agencija je fokusirana na pružanje usluga digitalnog marketinga i web dizajna našim klijentima. Naš cilj je
pružiti kreativna i inovativna rješenja koja će pomoći našim klijentima da ostvare svoje ciljeve i povećaju svoje online prisustvo.

Naša agencija se bavi pružanjem inovativnih marketinških rješenja za naše klijente, pomažući im da postignu njihove poslovne ciljeve i izgrade jaku brend poziciju na tržištu.

01
Vizija

Naša vizija je postati jedna od najboljih web dizajn i marketing agencija u Bosni i Hercegovini, pružajući našim klijentima najbolju vrijednost i najbolju uslugu.

02
Misija

Naša misija je pomoći našim klijentima da postanu lideri u svojim industrijskim granama kroz inovativne i kreativne marketinške kampanje i jedinstveni web dizajn.

03
Ciljevi

Pružiti inovativna marketinškia rješenja za naše klijente, pomažući im da postignu njihove poslovne ciljeve i izgrade jaku brend poziciju na tržištu.

zašto izbrati nas

Kreativna rješenja
U kratkom roku

Marketing agencija MDigital nudi širok spektar usluga koje se mogu prilagoditi potrebama i zahtjevima klijenata. Neki od glavnih usluga koje pružamo su:

  • Web dizajn i razvoj web stranica – Izrada modernih i funkcionalnih web stranica, optimiziranih za pretraživače, koje su prilagođene mobilnim uređajima i sastavljene prema zahtjevima klijenata.
  • Grafički dizajn – Kreiranje vizualnog identiteta koji obuhvaća izradu logotipa, posjetnica, flajera, brošura, plakata i drugih marketinških materijala.
  • Digitalni marketing – Planiranje i provedba strategija digitalnog marketinga koje uključuju SEO, PPC oglašavanje, društvene mreže, e-poštu i analizu web stranica.
  • Društvene mreže – Upravljanje društvenim mrežama, stvaranje sadržaja i strategija za postizanje veće vidljivosti i interakcije na mrežama.
  • SEO usluge – Optimizacija sadržaja i struktura web stranica za pretraživače kako bi se postigla veća vidljivost i rangiranje na tražilicama.
  • Konverzijski marketing – Povećanje broja konverzija na web stranicama uz pomoć marketinških taktika poput CTA-ova, testiranja različitih verzija i slično.
  • Analitika web stranica – Praćenje i analiza statistika web stranica te izvještavanje klijentima o relevantnim podacima i preporukama za poboljšanje.
PORTFOLIO

Izdvojeni projekti

+
Projekata

Savjeti i konsultacije